Mira Nieminen

Shiatsu-hevoshierojaopiskelija & koulutettu hevosteippaaja Mira Nieminen 
- Hevosen kokonaisvaltaisempaa hierontaa ja kinesioteippausta Tampereen ja Jämsän seudulla sekä lähikunnissaMira Nieminen on harrastanut hevosia ja ratsastusta aktiivisesti jo 7-vuotiaasta asti. 13-kesäisenä hän alkoi ensimmäistä kertaa liikuttaa ja viedä eteenpäin nuorta vuokrahevosta. 17-vuotiaana hän työskenteli Espanjassa kahdella eri tallilla työnkuvanaan pääasiassa nuorten hevosten liikutus ja osaratsutus. Tuona aikana käsitys hevosen biomekaniikasta, mahdollisesta lihasten virheellisestä kuormittumisesta ja tavallisimmista virheistä alkoi muotoutua, ja halu työskennellä hevosen luontaisen hyvinvoinnin edistämiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi heräsi.

Hevoshierontaa sekä klassisesta että akupunktuurisesta näkökulmasta

Eläinfysioterapeutti alkoi tuntua siltä oikealta ammatilta. Niinpä hän haki ja pääsi suoraan lukiosta ammattikorkeakouluun opiskelemaan fysioterapiaa erikoistuakseen eläinfysioterapeutiksi. Tavoitteelleen omistautuneena hänelle eivät kuitenkaan riittäneet pelkät pääopinnot, vaan samaan aikaan hän kouluttautui hevosen lihashuollon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla ja hankki lisää työkokemusta talleilla Suomessa päästäkseen yhä syvemmälle hevosen terveyteen ja puhtaaseen liikkumiseen.

Nyt Nieminen tekee opiskelijahintaisena työnä Tampereen ja Jämsän seudulla sekä lähikunnissa shiatsu - hevoshierontaa, eli akupainantaa, joka sisältää myös tavanomaista hevoshierontaa, mobilisointia ja venyttelyä. Hän on käynyt myös koulutukset ja tekee sekä hevosen että ihmisen kinesioteippausta sekä hierontoja myös ihmisille.  Näin hän voi jo opiskeluvaiheessa tarjota hevosille parempia treenipäiviä opintojen vaiheeseen nähden varsin merkittävästä tietopankistaan - turvallisesti ja luotettavasti.

• Fysioterapeutti (AMK) 2014-2017 - Seinäjoen Ammattikorkeakoulu
 • Hieronnan opintojakso 2015
• Shiatsu-hevoshieronta 1 & 2 2016-2017 - Bare Hands & Liz Eddy
• Fascia Manipulation © 2017 - Maarit Keskinen 
• Hevosen ja ratsastajan kinesioteippaus 2016 - RockTape 
• Kipu ja toiminnallinen harjoittelu 2016 - Suomen Fysioterapeutit
 • Kinesioteippaus 2015 - FysioStore
• Työkokemusta useilta eri talleilla Suomessa ja Espanjassa
• Aktiivista hevoskokemusta 15 vuoden ajalta
• Tehnyt opiskelijahierontoja kesästä 2015 lähtien  Varaa aika tai kysy rohkeasti lisää ottamalla yhteyttä!


  Shiatsu-hevoshieroja- & fysioterapeuttiopiskelija & koulutettu hevosteippaaja 
  Mira Nieminen
  Puh. 045 845 8458
  www.impulso.fi
  Y- tunnus 2584646-7
  Tampere, Jämsä sekä lähikunnat


   photo 1478643216_facebook_circle_zpsufmdttpu.png photo 1478643259_social-instagram-new-circle_zpsmulz7svm.png photo 1478643275_twitter_circle_zpsve7nuw1c.png photo 1478643305_blogger_zpsfrcytgsh.png